Våra tjänster.

e

Varumärkesstrategi

Allting påverkar hur ditt varumärke uppfattas. Eller inte uppfattas. Varumärkesutveckling går hand i hand med affärsutveckling och leder, rätt managerat, till stärkt konkurrenskraft och ökad lönsamhet. Vi hjälper dig att skapa rätt strategi och plattform. Vi arbetar med allt från analys, varumärkets identitet och kärnvärden, till positionering och kommunikationsstrategier för organisationen, varumärket, produkten eller tjänsten. Vi kan även bistå vid implementering i din organisation och jobba långsiktigt med varumärket mot dina kunder.

Marknadskommunikation

Syftet kan vara säljdrivande. Att skapa högre kännedom. Eller som renodlad information. Kommunikation och texter som sticker ut och skapar sympati ger oftast ett långsiktigt engagemang. Oavsett önskemål skapar vi den kommunikation som varumärket behöver. Vi kan ämnet både på bredden och djupet och har lång erfarenhet från varierande branscher. Basen i marknadskommunikationen hämtas alltid i en välgrundad varumärkesstrategi.

Foto & film

Vältagna bilder skapar en bra känsla och är en viktig del av din kommunikation. Är det dessutom bilder som du själv varit med att skapa så gör det inte saken sämre. Vår fotograf ser till att ditt bildspråk håller sig till den framtagna strategin. Bilder på din personal. På verksamheten. På produkterna. På dina kunder. På vad du vill.

Rörlig film är populärare än någonsin. Med de digitala plattformarnas hjälp är det oerhört lätt att nå ut med sitt budskap i rörlig form. Företagsfilm. Produktfilm. Reklamfilm. Teaser. Statement. Eller annan film. Vi kan det och vi gör det åt dig. Vi ser till att filmen blir en naturlig del av din kommunikation på de digitala plattformarna. Samt att den är förankrad i din varumärkesstrategi.

Webb & digitala plattformar

Idag har webb och digitala plattformar allt större del av kommunikationskakan. Trixet är att knyta ihop kommunikationen på dessa plattformar till en bra helhet. Från webb till sociala kanaler. Vi hjälper till med såväl utveckling av nya webblösningar som framtagning av digitala strategier för ditt varumärke. På alla plattformar. Vi kan även kontinuerligt mata alla plattformar med relevant kommunikation – content – som är sprungen ur en välgrundad varumärkesstrategi och som sökmotorerna gillar.

Grafisk design & konceptutveckling

Vi kreerar idéer och utvecklar koncept. Ritar logotyper och profilprogram. Tar fram förpackningsdesign, designar webbsidor och trycksaker. Vi gör kort & gott allt som har med konceptuell och visuell design att göra. Vårt synsätt är helhetsförankrat och allt måste hänga ihop med en välgrundad varumärkesstrategi. Våra kreatörer har lång erfarenhet av kommunikation och har jobbat med många olika varumärken genom åren.

Allt-i-ett

Summan av kardemumman. Helheten. All in. Vi kan förpacka hela ditt kommunikationsbehov och göra allt åt dig. Om du vill kan vi skapa ett månadsabonnemang till ett fast pris där allt ingår. Då gör vi allt från dina trycksaker till att underhålla din webbsida och representera dig på sociala medier. Vi tar hand om planeringen och projektledningen. Alla kontakter och all informationsinhämtning. Enkelt & bekvämt. Vill du fortfarande göra vissa saker själv så är det naturligtvis ok. Vi syr ihop en helhet som du vill ha den. Så länge den är förankrad i varumärkets strategi.

Vi.

Vi på Cloud tänker både strategiskt och långsiktigt, kreativt och alltid rimligt. Ibland tycker vi lika men oftast kompletterar vi varandra. Erfarenheten, idéerna och ögonen som ser både helhet och detaljer. Våra kunders behov tillgodoses alltid ur allas perspektiv.

Jonas Ringnér
VD & strategi
070 848 63 00
jonas@cloudmarketing.se

Astrid Löthner
Projektledare & text
astrid@cloudmarketing.se

Elna Abrahamsson
Sociala kanaler
elna@cloudmarketing.se

Christoffer Borg Mattisson
Kommunikation & strategi
christoffer@cloudmarketing.se

Anna Christiansson
Grafisk design
anna@cloudmarketing.se