vi utvecklar varumärken

 

En byrå som skapar lönsamma varumärken.

Varken mer eller mindre.

Vi är en varumärkesbyrå som sedan 2002 har hjälpt kunder över hela Norden att utveckla sina varumärken. Vårt erbjudande spänner över ett brett fält; från varumärkesstrategi till färdig film och allt däremellan. Som långsiktig partner tar vi gärna en heltäckande roll i samarbetet med våra kunder. Vi finns i Helsingborg och våra kunder mer eller mindre överallt.
Och så vill vi gärna ha det.

varumärkesstrategi

Allting påverkar hur ditt varumärke uppfattas. Eller inte uppfattas. Varumärkesutveckling går hand i hand med affärsutveckling och leder, rätt managerat, till stärkt konkurrenskraft och ökad lönsamhet.

Vi hjälper dig att skapa rätt strategi och plattform. Vi arbetar med allt från analys, varumärkets identitet och kärnvärden, till positionering och kommunikationsstrategier för organisationen, varumärket, produkten eller tjänsten. Vi kan även bistå vid implementering i din organisation och jobba långsiktigt med varumärket mot dina kunder.

marknadskommunikation

Syftet kan vara säljdrivande. Att skapa högre kännedom. Eller som renodlad information. Kommunikation och texter som sticker ut och skapar sympati ger oftast ett långsiktigt engagemang. Oavsett önskemål skapar den kommunikation som varumärket behöver. Vi kan ämnet både på bredden och djupet och har lång erfarenhet från varierande branscher. Basen i marknadskommunikationen hämtas alltid i en välgrundad varumärkesstrategi.

foto & film

Vältagna bilder skapar en bra känsla och är en viktig del av din kommunikation. Är det dessutom bilder som du själv varit med att skapa så gör det inte saken sämre. Vi fotograf ser till att ditt bildspråk håller sig till den framtagna strategin. Bilder på din personal. På verksamheten. På produkterna. På dina kunder. På vad du vill. Rörlig film är populärare än någonsin. Med de digitala plattformarnas hjälp är det oerhört lätt att nå ut med sitt budskap i rörlig form. Företagsfilm. Produktfilm. Reklamfilm. Teaser. Statement. Eller annan film. Vi kan det och vi gör det åt dig. Vi ser till att filmen blir en naturlig del av din kommunikation på de digitala plattformarna. Samt att den är förankrad i din varumärkesstrategi.

webb

Idag har webb och digitala plattformar allt större del av kommunikationskakan. Trixet är att knyta ihop kommunikationen på dessa plattformar till en bra helhet. Från webb till sociala kanaler. Vi hjälper till med såväl utveckling av nya webblösningar som framtagning av digitala strategier för ditt varumärke. På alla plattformar. Vi kan även kontinuerligt mata alla plattformar med relevant kommunikation – content – som är sprungen ur en välgrundad varumärkesstrategi och som sökmotorerna gillar.

grafisk design

Vi kreerar idéer och utvecklar koncept. Ritar logotyper och profilprogram. Tar fram förpackningsdesign, designar webbsidor och trycksaker. Vi gör kort & gott allt som har med konceptuell och visuell design att göra. Vårt synsätt är helhetsförankrat och allt måste hänga ihop med en välgrundad varumärkesstrategi. Våra kreatörer har lång erfarenhet av kommunikation och har jobbat med många olika varumärken genom åren.

allt-i-ett

Summan av kardemumman. Helheten. Allt i ett. Vi kan förpacka hela ditt kommunikationsbehov och göra allt åt dig. Om du vill kan vi skapa ett månadsabonnemang till ett fast pris där allt ingår. Då gör vi allt från dina trycksaker till att underhålla din webbsida och representera dig på sociala medier. Vi tar hand om planeringen och projektledningen. Alla kontakter och all informationsinhämtning. Enkelt & bekvämt. Vill du fortfarande göra vissa saker själv så är det naturligtvis ok. Vi syr ihop en helhet som du vill ha den. Så länge den är förankrad i varumärkets strategi.

Våra tankar om varumärke

I en värld av ökande konkurrens blir vikten av att ha starka varumärken större för varje dag som går. Starka varumärken är inget man får, utan något man förtjänar. Att utveckla starka varumärken kräver målmedvetenhet och uthållighet. Vår syn på saken är att varumärket är navet i alla verksamheter. Allt fler företag och organisationer inser idag att deras varumärken är en av de i särklass viktigaste tillgångarna i balansräkningen.

Starka varumärken är en strategisk resurs med förmåga att utveckla ett företags eller en organisations konkurrenskraft, tillväxtförmåga och lönsamhet. Utmaningen är att formulera en varumärkesstrategi som på ett naturligt sätt kan integreras i organisationens affärsutvecklingsarbete. Syftet med all varumärkesbyggnad är att attrahera en bred bas av märkeslojala kunder. För att lyckas med detta är det viktigt att ständigt kunna erbjuda en märkesprodukt (eller tjänst) med ett unikt och relevant mervärde, som på bästa sätt möter kundens behov och önskemål.

Jonas Rignér
070 848 63 00 jonas@cloudmarketing.se

Therese Maltesson
070 480 91 79 therese@cloudmarketing.se

Stina Arnesdotter
072 575 92 22 stina@cloudmarketing.se

Bo Rundberg
070 123 45 67 bo@cloudmarketing.se

Nelson info@cloudmarketing.se

Allt är möjligt.
Det omöjliga tar bara lite längre tid.

-Winston Churchill

här hittar du oss

Norra Storgatan 8 252 20 Helsingborg